Les forums du café-philo des Phares
 

Babylon x Converse Chuck Taylor All Star II - _ThuAMCETECET0JanE Udgivet i OG Banned og Royal colorways i 2017, vil air jordan 1 Retro High Flyknit nu falde i en anden OG-inspireret farveway denne kommende weekend. På dæk for at frigive denne lørdag er Air Jordan 1 Retro High Flyknit Shadow. Denne nye iteration af Air Jordan 1 har et nybygget Flyknit materiale hele hele den øvre i en kombination af sort og mellemgrå i en farveblokering, der er beregnet til at efterligne OG Shadow 1s. Læderdetaljering placeres derefter på Swoosh-logoet på sidepanelerne, på tungen og på Wings-logoet på ankelen. En hvid mellemsål og grå gummi ydersål fuldender udseendet på dette par Flyknit Shadow 1s, der falder lørdag til 180 dollar.


KITH og Moncler fortsætter deres samarbejdsmæssige indsats. Her tilsluttes ASICS en tredelt udgave af asics gel-lyte iii. Indenfor i rød, beige og marineblå har sneakersne været udstyret til at holde sig til vinterens ekstreme forhold, der pryder pigskinsuver på øvre, i tillæg til sherpa fleeceforing for ekstra varme. Hvert par kommer så i speciel emballage med ekstra blonder og et ekstra sæt sherpa fleece indlægssåler.


Los Angeles-baserede, multifunktions skate-culture hub, Babylon, samarbejdspartnere med Converse på en kapselsamling, der tager de to mærker til kreativitet. Babylon, skabt af punk band Trash Talk, betjener LA samfund som et detailrum, skate spot og kunstgalleri. Med hensyn til partnerskabets karakter siger Babylons Lee Spielman: "Converse har støttet så mange forskellige former for kreativitet gennem årene. Uanset om det er musik, kunst, skateboarding eller sport. Det er noget, som vi også repræsenterer med Babylon. "converse chuck ii har Babylon-scriptlogoer broderet langs hælen og slynget langs skoens tekstureret toecap. Designet er færdigt med monokrome, skærmtrykte "fredsskilt" i hele det øvre.
  | | _VIEW_DISABLED

Inscription

Votre inscription vous donnera un accès en écriture aux forums de discussion.


Mot de passe oublié ?
Pas encore de compte ?
S'inscrire

Qui est connecté

Lettre d'information

Recevez par courriel la lettre d'information hebdomadaire. Vous avez la possibilité de vous désabonner à tout moment.
personnes ont visité ce site.